Afspraak maken / annuleren

Wilt u meer informatie of direct een behandeling boeken? Vul dan hieronder het contactformulier in. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Indien u verhinderd bent, dan dient u dit kenbaar te maken minimaal 24 uur van te voren. Bij niet tijdig annuleren van een afspraak ben ik genoodzaakt om 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen.

  Contact Gegevens

  06-1044 2640

  Tijdens mijn afspraken in de praktijk ben ik telefonisch niet bereikbaar. Gelieve zoveel mogelijk gebruik te maken van Whatsapp of het contactformulier.

  Pater Laurentstraat 12
  6129 ET Urmond

  Openingstijden

  Behandeling op Afspraak

  [fusion_widget type=”NewsletterWidgetMinimal” newsletterwidgetminimal__title=”Abonneer op onze nieuwsbrief!” newsletterwidgetminimal__button=”Abonneer” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” fusion_display_title=”yes” fusion_padding_color=”70px” fusion_margin=”” fusion_bg_color=”” fusion_bg_radius_size=”” fusion_border_size=”0″ fusion_border_style=”solid” fusion_border_color=”” fusion_align=”center” fusion_align_mobile=”center” /]