Magneetmassage

Magneetmassage

Tegenwoordig hebben we steeds meer last van de negatieve invloeden van elektrosmog. Elektrosmog is alle straling van elektrische apparaten bij elkaar. Klachten waaraan je kunt denken is hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, maag- en darmklachten, prikkelbaarheid, vermoeidheid en zelfs depressie.

Elektrosmog is de grootste stoorzender van het aardmagnetische veld. In het boek “leer masseren met magneten” kun je lezen, dat je om je hier tegen te beschermen zou kunnen kiezen om preventief een magneetsieraad te dragen.

Tevens kun je geregeld (een keer per maand) een Magneetmassage nemen als een soort RESET van het lichaam, deze massage is ook nog eens ontspannend. Magneetmassage is bedoeld ter ontspanning van gezonde mensen die ongemakken vertonen als gevolg van stress of een blessure.!! Mensen met een pacemaker of een ander medisch implantaat masseren we niet.
! Zwangere alleen na overleg.

VOORDELEN Magneetmassage blijken uit het boek “leer masseren met magneten”:

– Goede resultaten tegen hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid en andere stress gerelateerde klachten.
– Brengt de ontvanger fysiek, psychisch en energetisch in balans – werkt op de spieren, hormoonhuishouding en energiebanen). (gegevens/informatie gehaald uit het boek “leer masseren met magneten”

Wil je het eens ervaren? Maak gerust een afspraak: info@corpo-e-la-mente.nl

> Tevens kunt u bij ons de Energetix sieraden en Wellness producten via ons bestellen.

Onderhoud Magneetsieraden

Op maat maken van sieraden